Tio sängar under en livstid

Vi använder tio sängar i snitt över en livstid. I Sköna hem presenterar vi sängar, för livets olika behov, med kunskap och inspiration.

Var finner man de bästa sängarna? Vem säljer tillbehör som lakan, kuddar, täcken – av den högsta kvaliteten, i det senaste modet? Hur kan sovrummet med sängar och interiör få nytt liv? Sköna hem har arkitekter och inredare som ger tips om bästa möbleringen av sängar, design- och stilval och som också föreslår hur sovrummet kan planeras.

Det sägs att vi tillbringar en tredjedel av våra liv i våra sängar, och då är det inte så konstigt att vi lägger ned mycket energi på att skapa god nattsömn och komfort. Med rogivande färgskalor, sköna material och väl utprovad madrass kan de flesta av oss sova gott om natten. I Sköna hem får du uppslag till hur du skapar det skönaste sovrummet med den bekvämaste sängen. Men som bekant används sängar används inte bara till att sova i. Vi älskar, läser, vilar, hoppar, huserar småbarn och ett och annat husdjur i dem också. Hur inreder vi för flera behov – i materialval, övrig möblering och belysning? Sköna hems experter ger nya infallsvinklar - som att byta rum helt och hållet, skaffa flera sängar eller kanske bygga sovloft.

Sängar är bara ett av de otaliga ämnen Sköna hem tar upp. I våra inredningsreportage, i intervjuer och frågespalter skriver vi om allt som har med ditt boende att göra. Sköna hem är Sveriges ledande och mest välrenommerade inredningstidning i internationell klass. Den ger i första hand inspiration och köpråd. Sköna hem är genom sin användbarhet första val för en läsekrets som är intresserad av ett vackert hem och av att följa med i det allra senaste.

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler