Anne Nyblaeus

Sobert och inbjudande med inreding från Slettvoll

I den ombyggda trean råder varm och dämpad elegans. Sobert och inbjudande med inredning från Slettvoll.

I en ståtlig fastighet från 1873 har ett par i 30-årsåldern skapat sig ett hem som är anpassat  för deras nuvarande livssituation. Det är ett socialt liv utan barn men med många vänner. Sålunda har lägenheten på 78 kvadratmeter utformats för trevliga middagar och bjudningar, men också med tanke på hemmahäng.

Matta, soffbord, lampa och fåtöljer, allt från Slettvoll. Sammetsklädd bänk från K&co. Längs fönsterväggen en platsbyggd bokhylla, ritad av lägenhetsinnehavaren. På soffbordet en antik korg från K&co.
I vardagsrummet sittgrupp från Slettvoll. Soffbord och sisalmatta, Slettvoll. På soffbordet silvervaser från Slettvoll. Tavla av Ernst Billgren från Ikea art event 2006. Djuphäftad bänk i blågrå sammet från Designers guild/K&co.
Matbordet är måttbeställt från Snickis och har plats för åtta personer. Stolar från Ikea, kökssoffan är platsbyggd liksom två hyllor på vardera sidan. På bordet mässingsljusstakar från Skultuna. Lampa från Designtorget. Barvagnen är köpt på Blocket.
I hallen långsmalt konsolbord från Newport/NK, på bordet några böcker samt tre mässingsapor från Oscar & Clothilde. Det runda hallbordet i art deco-stil är köpt på Ebay. På bordet munblåsta ljuslyktor Hurricane och munblåst glasvas Hurricane lily båda från Skogsberg & Smart/NK.
Mönstrad träask Chevron och en silverskål med hornhandtag, allt från K&co, silvervaser och bricka från Slettvoll, silverskålar och burkar från Oscar & Clothilde.

Publicerad i Sköna hem nr 13, 2012.

För mer inspiration

Inspirerande hem

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler