Peter Knutson

Sköna hems inredningskurser

Sköna hems populära inredningskurser ger dig fördjupad kunskap om inredning, färglära, ljussättning, möblering och olika möbelstilar. Om du älskar inredning och vill få mer kunskap finns det en kurs för dig!

OBS! VÅRENS KURSDATUM LIGGER NU UPPE

PÅ RESPEKTIVE KURSLÄNK!

Här är inredningskurserna vi kan erbjuda:

Grundkurs

Grundkurs de luxe

Grundkurs i Malmö

Fortsättningskurs

Fortsättningskurs Malmö

Avancerad projektarbeteskurs

Inredning de luxe Mallorca

Möt våra kunniga kursledare.
Se vårt hotellerbjudande för kursdeltagare i Stockholm.
Ge bort en kurs till någon du tycker om!
Artikel om våra inredningskurser.

Sköna hems kurser – Boka nu!

Inredning grundkurs
Kursen vänder sig till dig som har ett stort intresse för inredning och vill få ytterligare inspiration, kunskap och verktyg att själv kunna försköna ditt hem. Läs mer och boka här.

Grundkurs de luxe – 3 dagar
Kursen vänder sig till dig som har ett stort intresse för inredning och vill få ytterligare inspiration, kunskap och verktyg. Denna utökade deluxe-kurs ger ännu mer tid för projektarbete och fördjupning. Läs mer och boka här.

Grundkurs i Malmö
På allmän begäran! Äntligen håller vi vår populära grundkurs i Malmö! Ulrica Hansson är kursledare. Vi samarbetar med produktionsbyrån Final, och kursen hålls i centrala Malmö. Läs mer och boka här.

Inredning fortsättningskurs
På fortsättningskursen går vi djupare in i inredningens underbara värld och ger ännu mer kunskap inom ljussättning, färglära, material och form. Läs mer och boka här.

Avancerad projektarbeteskurs
Vår avancerade projektarbetskurs är en praktiskt orienterad kurs för dig som vill utvecklas ännu mer och gå djupare in på bland annat materiallära, behovsanalyser och trender. Läs mer och boka här.

Företagskurser i inredning
Sköna hem erbjuder anpassade inredningskurser för företag. Dessa kurser skräddarsys och offereras utifrån varje företags specifika behov. Läs mer och gör en förfrågan här. Läs mer och boka här.

Inredning de luxe Mallorca
Följ med oss på en skön minisemester – och lär dig mer om inredning! Våra otroligt uppskattade kurser ger fördjupad kunskap om färglära, ljussättning, möblering och olika möbelstilar. Allt inramat av Mallorcas inspirerande miljöer och sköna värme. Läs mer och boka här.

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler