Färgsprakande barnrum
Martin Cederblad

Färgsprakande barnrum

Färgsprakande barnrum

Ett rum med enkel bas, vita toner och smart förvaring är därför är en bra grund i barnrummet. Sedan får detaljer och textil spegla framfarten från liten till stor.

Barnrummet är färgglatt men med en vit bas. Rummet är ganska litet men ändå mysigt och praktiskt. Här har man valt att låta mitten av golvet vara fritt från möbler för att skapa lekyta. Men man skulle också kunna dela av rummet mellan barnens sängar genom att ställa förvaringshyllan, som saknar bakstycke, som en avdelare med kortsidan mot väggen. Eller fästa ett skirt draperi i taket för att kunna dra för eller öppna upp efter behov. Detaljerna, som vimpelgirlangerna i taket och Heddas sänghimmel, ger glad karnevalskänsla.

Hylla som gör det lätt att önska ­kvällens saga. Den här kommer från Farmhouse, men man kan också använda en vanlig tallrikshylla för snygg och praktisk förvaring av ­barnens böcker, målarböcker och gosedjur. Käpphästar från Rice.

Mer färg i vårt galleri färg.

Mer förvaring i vårt galleri förvaring.

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler