Pernilla Hed

Badrum i granitkeramik

Badrummet är klätt med stora plattor i granitkeramik – effekten blir harmonisk med lite rå känsla. Här rymms både dusch och badkar.

Känslan i det här badrummet är lite rå, men samtidigt sofistikerad. Plattorna i granitkeramik har struktur och ger ett levande intryck. Arkitekt Eli Nurbo från Aaro arkitekter har skapat ett praktiskt badrum med både dusch och badkar så att hela familjen lätt får plats.

Att använda samma färgton i hela badrummet gör det harmoniskt.

Platsbyggd kommod klädd med kakelplattor, platta Zodiac i granitkeramik, Golvabia/Fredells. Handfat, kran, spegel och ljusramp, allt Gustavsberg. Pall i trä, Pols potten/NK Inredning.
I duschen golv av stenmosaik, Golvabia/Fredells. Dusch, Mora armatur. Platsbyggd kommod klädd med platta Zodiac i granitkeramik, Golvabia/Fredells. Handfat och kran, spegel och ljusramp, Gustavsberg/Fredells. Korg på golvet i teak, handduk, båda Bruka design. Träpall Tom Dixon/Gertrude. Badrumsmatta, Yves Delorme/Gertrude.
Inbyggt badkar med plattor i granitkeramik som ger struktur och ett levande intryck. Pall i trä, Pols potten/NK Inredning.

Publicerad i Sköna hem nr 3, 2013.

Läs gärna Jannice Wistrands (Add Simplicity) Feng shui-analys av detta badrum: Skapa harmoni i badrummet.

För fler badrum, kika in i vårt galleri, Badrum.

Kommentera

Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Läs mer om våra regler