Sköna hem är Sveriges största och mest välrenommerade tidning med inriktning på inredning och design. Vår tidning kommer ut med 14 nummer per år, och har som huvudmålgrupp inredningsintresserade kvinnor i åldern 25-65 år.

Sköna hem är en av Sverigs äldsta inredningstidningar. Tidningen startade 1979. Sköna hems upplaga är 93 400 ex enligt TS Helår 2010, och vår tidning har en räckvidd på 407 000 läsare enligt Orvesto Konsument 2010 helår.

I Sköna hem kan du läsa om de senaste trenderna inom inredning, men också om de klassiska och historiska stilarna. I vår tidning tar vi upp intressanta designnyheter från svenska och internationella formgivare. Du får du också träffa många inredningsroade människor som inrett sina hem på spännande sätt.

I vår tidning vill vi också ge inspiration som kan hjälpa vid valet av inredning, oavsett om det gäller sportstugan, stadslägenheten, villan på landet eller förortslyan. Vi har alltid olika teman som rör inredningen hemma, som till exempel förvaring, textilier, sovrum, fåtöljer, kök och badrum.

Men Sköna hem är mer än en tidning. Sedan flera år tillbaka bedriver vi inredningskurser inriktade både till privatpersoner och till företag, samt den här webbplatsen, www.skonahem.com

I våra inredningsreportage, i intervjuer och frågespalter skriver vi om allt som har med ditt boende att göra. Sköna hem är Sveriges största och mest välrenommerade inredningstidning i internationell klass. Den ger i första hand inspiration och köpråd. Sköna hem är genom sin användbarhet första val för en läsekrets som är intresserad av ett vackert hem och av att följa med i det allra senaste.